Welkom bij vR-Webdesign


vR-Webdesign is een enthousiast klein bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van eenvoudige websites voor een eenvoudige beurs.

Geen flash animaties en andere ingewikkelde grafische toepassingen, maar eenvoudig webdesign met een duidelijke navigatie naar een overzichtelijke webstructuur.
Flash intro's zijn heel erg leuk maar het wordt minder leuk als een bezoeker eerst iets moet downloaden om uw site te kunnen bekijken.
Het gaat erom dat de aandacht wordt gericht op uw bedrijf en/of product en niet op allerlei bewegende animaties met vaak schreeuwende kleuren.

Elke website is voor vR-Webdesign weer een nieuwe uitdaging en er wordt gestreefd naar een professionele website voor een zachte prijs. Een website wordt zorgvuldig in overleg met de klant en naar zijn wensen samengesteld.

Bent u al in het bezit van een eigen website en heeft deze niet de gewenste uitstraling, dan is 'Website Redesign' een mogelijke optie. In samenspraak met u zal er eerst onderzoek worden gedaan naar het doel dat u met uw website voor ogen heeft om zo te komen tot een optimaal redesign van uw website.

U kunt er verzekerd van zijn dat wij alle mogelijke aandacht aan uw wensen besteden zodat het eindproduct precies is wat u in uw gedachten had. Per slot van rekening is uw website uw internet visitekaartje!

        

Recente projecten
   Deel deze pagina op Facebook